Välj en sida

Idag skrev jag min sista tenta, vilket också avslutade mitt andra år på universitetet och det känns SÅ BRA!! 😍 Frihet kommer i många former men det här är banne mig en av de bästa. Sommarlov! Jag ser framför mig en skål med jordgubbar och mjölk, gröna ängar, fina solnedgångar, bad och fina stunder med Markus såklart 🙂 låter nästan lite för bra och jag vet helt ärligt talat inte om det kommer se ut så haha. Men jag älskar sommar ändå, även om den skulle vara grå, regnig och utan jordgubbar. Självklart föredrar jag sommaren som jag ser framför mig med soliga och varma dagar men främst försöker jag suga upp energin från allt som vaknat till liv för att fylla upp inför nästa vinter.

Nu spenderade ju jag och Markus vår “vinter” i Wales. Fast det vore nästan en skymf mot vinter att kalla det vinter. Här sitter man fast i en 4-5 månaders lång november (med undantag av ett fåtal dagar i februari då vi hade +20 grader och strålande sol). Jag SAKNAR skandinavisk vinter med snö!! Kanske alla hemifrån tycker jag har tappat förståndet men jag saknar riktig vinter och ordentliga årstider såååå mycket. Vit, kall, vacker snö. Även slaskig, grå/brun snö! Jag vill bara borra ner mitt ansikte i vit snö (snälla håll det inte emot mig när tiden kommer haha).

På tal om vinter, jag gick igenom lite gamla bilder och hittade foton från en fotosession som jag och Markus gjorde med Erika May Tenney som var på besök i Wales eftersom hon tjänade sin mission här. Hon är en fotograf från USA som specialiserar sig på “elopement”-, bröllops- och förlovningsfoton och allt därimellan som har med kärlek mellan två människor att göra 🙂 Hon håller till i Utah men jag vet också att hon reser mycket så om ni vill ha en grym fotograf för något av ovanstående kan jag varmt rekommendera! Nedan är några av bilderna som hon tog och jag älskar hur hon lyckades fånga på bild hur jag och Markus känner för varandra <3 Kolla in hennes hemsida för fler bilder: https://erikamayphotography.com/ eller instagram @erikamayphotography

(För att gå till kommentarsfältet, klicka på rubriken)